Your Chanderjit, Right Away. - Just One Chanderjit - Give It To Me!

Student för min bror


Så... snart smäller det. Min lillebror kommer snart att ta studenten och då blir det en riktig fest. Eftersom vi bor i lägenhet så kommer vi att hyra lokal. Det känns lite för riskabelt att ha festen utomhus i ett tält. Dels så kan det störa grannarna och dels så kan det ju faktiskt bli så tråkigt att det regnar. Eftersom vi som sagt bor i en liten lägenhet så har  vi inte heller riktigt plats med all mat som behöver göras så mamma och pappa har beställt catering från malmö i närheten av festlokalen så det löste sig också väldigt bra. Min bror vill att det ska vara en kul fest för alla som kommer så han vill att det först ska vara lite middag för de äldre och familjer sen kanske lite mer snacks och dans för ungdomar mer mot kvällen. Jag hoppas verkligen att det kommer att bli en bra fest för honom. Han är värd en rolig fest efter att ha pluggat varje helg för att få bra betyg. 

Det jobbiga dock är att fixa hans present. Mamma och pappa ger ju honom den här festen i present. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska baka lite muffins till kvällen för de som vill ha något sött att tugga på. Men mer vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag hade gärna gjort en video och gjort om texten till hans favorit låt. Men eftersom vi bor i en liten lägenhet så är det svårt att få till något sådant. Jag kan ju bara spela in när han inte är hemma och för tillfället är han ganska mycket hemma eftersom han är färdig med de flesta uppgifter. Men jag ska försöka se till att fixa det i tid i alla fall.