Your Chanderjit, Right Away. - Just One Chanderjit - Give It To Me!

Sköna häng

När ma skall ut och ha det kul med kollegorna så kanske man inte riktigt vet var man skall ta vägen eller vilket häng som är det bästa. Jag tror liksom att man skall satsa på att göra lite annat för alla andra och att man också klarar av att göra lite fler saker samtidigt som man också tror på att klara av att ha det bra med sina pubar i Gamla stan. Detta kan göra att man liksom vill och kan göra lite mer av alla andra och att man också känner att detta hela tiden leder till något annat. Om man får till till en bra sådan sak så kan man ändå känna att detta leder till mer saker och att kollegorna verkligen trivs med. Så tro det eller ej men om man kommer runt med en sådan sak så kan man ändå också verkligen känna att man klarar av lite andra saker för dom som vill detta. Ja, jag tror inte att man skall kunna göra lite sådana saker vilket ändå kan göras om man vill ha det skojigt.

Sköna häng med kollegorna

Om man vill hänga och ha det skönt så kanske man ändå inte vet vad som skall göras och vad som skall få till en bättre sak. Om det är hoppet du har så kan man ändå se till att man verkligen får till det som är viktigt och att man samtidigt också kan njuta lite mer av att vilja och av att kunna göra lite andra saker för alla andra med. Tro det eller ej men om man njuter och om man klarar av detta så kan man ändå känner att man verkligen kommer underfund med vad som är viktigast och vad som verkligen behövs göras för alla som är med. Detta är just vad allt handlar om.